BIOGRAFIJŲ ŽODYNAS „LIETUVOS KNYGOS VEIKĖJAI“ - JANONIS, OSVALDAS (Knygotyra, 2010)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: osvaldas.janonis@kf.vu.lt