Veikalas apie XX a. antrosios pusės – XXI a. pradžios knygotyrinės mokslinės draugijos veiklą Lenkijoje - Navickienė, Aušra (Knygotyra, 2024)
Koredczuk, Bożena. Badania nad książką, biblioteką i informacją w kręgu towarzystw naukowych. Komisja Bibliologii i Bibliotekoznawstwa Wrocławskiego Towarzystwa Naukowego (1953‒2003). Wrocław-Warszawa: Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego; Komitet Historii Nauki i Techniki Pan, 2021. 506 S.