Lietuviškoji bibliografinių ir citavimo nuorodų tarptautinio standarto versija - Bliūdžiuvienė, Nijolė (Knygotyra, 2024)
LST ISO 690:2021 informacija ir dokumentavimas. Informacijos išteklių bibliografinių ir citavimo nuorodų gairės (tapatus ISO 690:2021).