ŠIAULIŲ APSKRITIES POVILO VIŠINSKIO VIEŠOSIOS BIBLIOTEKOS SENOSIOS KNYGOS - KASPARAVIČIENĖ, NIJOLIA (Knygotyra, 2011)
Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka Aušros al. 62, LT-76235 Šiauliai, Lietuva El. paštas: n.kasparaviciene@savb.lt