SENŲJŲ KNYGŲ APRAŠO YPATUMAI: BIBLIOGRAFINIS VIENETAS AR MUZIEJINĖ VERTYBĖ? - RANKELIENĖ, SONDRA (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto biblioteka Universiteto g. 3, LT-01122 Vilnius, Lietuva El. paštas: Sondra.Rankeliene@mb.vu.lt