JURGIS PLATERIS IR SIMONAS DAUKANTAS: MONOGRAFIJĄ APIE J. PLATERĮ PERSKAIČIUS - BONČKUTĖ, ROMA (Knygotyra, 2013)
Klaipėdos universiteto Literatūros katedra Herkaus Manto g. 84, LT-92294 Klaipėda, Lietuva El. paštas: roma.bonckute@ku.lt