TARPTAUTINĖ KNYGOTYROS KONFERENCIJA VILNIUJE - FOMINAITĖ, MARTA (Knygotyra, 2013)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: marta.fominaitė@kf.stud.vu.lt