KNYGA VISADA AKTUALI - TOLKAČEVSKI, KŠIŠTOF (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: ktolkacevski@gmail.com