FIRST MONOGRAPHY DEVOTED TO LITHUANIAN WRITER’S PERSONAL LIBRARY - Liepaitė, Inga (Knygotyra, 2016)
LIETUVNINKAITĖ, NIJOLĖ. SKAITANTIS VAIŽGANTAS: MONOGRAFIJA. VILNIUS: LIETUVIŲ LITERATŪROS IR TAUTOSAKOS INSTITUTAS, 2015. 372 P., [74] ILIUSTR. P. ISBN 978-609-425-149-8.