DIGITAL OR ELECTRONIC? - LAUŽIKAS, RIMVYDAS (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: rimvydas.lauzikas@kf.vu.lt