A DICTIONARY OF BIOGRAPHICS “THE WORKERS OF LITHUANIAN BOOK” - JANONIS, OSVALDAS (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: osvaldas.janonis@kf.vu.ltdomas.kaunas@kf.vu.lt