CONFRONTATION WITH THE 20TH CENTURY PRESS SECRETS - LIETUVNINKAITĖ, NIJOLĖ (Knygotyra, 2012)
Kauno technologijos universiteto bibliotekaK. Donelaičio g. 20, LT- 44239 Kaunas, LietuvaEl. paštas: nijole.lietuvninkaite@ktu.lt