EDITIONS OF BOOK SCIENCE IN THE WORLD - JAKIMAVIČIŪTĖ, IVETA (Knygotyra, 2010)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: iveta.jakimaviciute@kf.vu.lt