NEW RUSSIAN TEXBOOK ON THEORY AND METHODOLOGY OF BIBLIOGRAPHY - JANONIS, OSVALDAS (Knygotyra, 2010)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: osvaldas.janonis@gmail.com