MARTYNAS JANKUS’ TEXTS AND CONTEXTS IN THE BOOK “LIETUVISZKIEJIE RASZTAI IR RASZTININKAI” BY JONAS ŠLIŪPAS - KAUNAS, DOMAS (Knygotyra, 2013)
Vilniaus universiteto Knygotyrosir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: domas.kaunas@kf.vu.lt