ABOUT THE ISSUE OF TERMINOLOGY - LAUŽIKAS, RIMVYDAS (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: Rimvydas.Lauzikas@kf.vu.lt