THE TREASURE OF HISTORY, WHICH SURVIVED IN FIRES AND TIME - POCYTĖ, SILVA (Knygotyra, 2012)
Klaipėdos universiteto Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutasHerkaus Manto g. 84, LT-92294 Klaipėda, LietuvaEl. paštas: silva.pocyte@briai.ku.lt