A DICTIONARY OF BIOGRAPHICS “THE WORKERS OF LITHUANIAN BOOK” - PETRAUSKIENĖ, ZOFIJA MILDA (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3 LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: osvaldas.janonis@kf.vu.lt, domas.kaunas@kf.vu.lt