MATERIALS CONCERNING MARTYNAS JANKUS IN THE KLAIPĖDA UNIVER¬SITY LIBRARY - ČESNULEVIČIŪTĖ, DANUTĖ; STEPONAVIČIŪTĖ, DANUTĖ (Knygotyra, 2015)
Klaipėdos universiteto biblioteka K. Donelaičio a. 3, LT-92144, Klaipėda, Lietuva El. paštas: danute.cesnuleviciute@cb.ku.lt emilija.steponaviciute@cb.ku.lt