THE BOOK SCIENCE AT THE 2011–2012 CONFERENCES - PETREIKIS, TOMAS (Knygotyra, 2012)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: petreikist@gmail.com