THE 20TH SHARP CONFERENCE IN DUBLIN - NAVICKIENĖ, AUŠRA (Knygotyra, 2012)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: ausra.navickiene@kf.vu.lt