THE BOOK THAT CHARMING OLD LADY - MACEVIČIŪTĖ, ELENA MACEVIČIŪTĖ (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: elena.maceviciute@kf.vu.lt