MARTYNAS JANKUS’ TEXTS AND CONTEXTS IN THE BOOK “LIETUVISZKIEJIE RASZTAI IR RASZTININKAI” BY JONAS ŠLIŪPAS - KAUNAS, DOMAS (Knygotyra, 2013)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: domas.kaunas@kf.vu.lt