RECENTLY-DEFENDED DISSERTATIONS IN BOOK SCIENCE - PETREIKIS, TOMAS (Knygotyra, 2013)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas, Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: tomas.petreikis@kf.vu.lt