ABOUT THE FATE OF MOTIEJUS VALANČIUS’ MANUSCRIPT HERITAGE - JANKAUSKAITĖ, VAIDA (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: vaida.jankauskaite.2@kf.stud.vu.lt