BIBLIOGRAPHIC INDEX OF FAMOUS POLISH BOOK SCHOLAR - BLIŪDŽIUVIENĖ, NIJOLĖ (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas, Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: nijole.bliudziuviene@kf.vu.lt