INSCRIPTIONS IN THE BOOKS OF JUOZAS MILTINIS PERSONAL LIBRARY - MIKELINSKAITĖ, ANGELE (Knygotyra, 2011)
Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka Respublikos g.14, LT-35184 Panevėžys, Lietuva El. paštas miltinis@pavb.lt