ZIGMAS TOLIUŠIS ABOUT COLLECTING, BIBLIOPHILES AND COLLECTORS - LIEPAITĖ, INGA (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: inga.liepaite@kf.stud.vu.lt