THE SOVIET LITHUANIAN HERITAGE OF SMALL SELF-PRINTED BOOKEDITIONS - KAUNAS, DOMAS (Knygotyra, 2012)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: domas.kaunas@kf.vu.lt