THE TREASURE OF HISTORY, WHICH SURVIVED IN FIRES AND TIME - POCYTĖ, SILVA (Knygotyra, 2012)
Klaipėdos universiteto Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas Herkaus Manto g. 84, LT-92294 Klaipėda, Lietuva El. paštas: silva.pocyte@briai.ku.lt