Kitabo KU-1446 skolinių iš turkų ir arabų kalbų adaptacijos problema - Мишкинене, Г. (Kalbotyra, 1997)
Straipsnyje nagrinėjami kitabo Ku-1446 skoliniai iš turkų ir arabų kalbų ir jų adaptacijos problemos. Analizuojami skolinių gramatinių formų ypatumai, reikšmės aiškinimo tekste būdai, tyrinėjami skolinių vartojimo tikslai. Atskirai aptariami skolinių įtraukimo į senosios baltarusių kalbos leksinį fondą metodai.