Statut grammatical de la construction faire + infinitif en français contemporain - Matonienė, Rasa (Kalbotyra, 1994)
Konstrukcijos faire + infinitif statusas nėra pilnai apibrėžtas. Ši konstrukcija funkcionuoja kaip premorfologinė struktūra, o jos gramatinis statusas sudaro tarpinę kategoriją. Ji gali reikšti įvairius semantinius niuansus, taip pat lai yra analitinių žodžių sudarymo modelis.