Papildinio linksnis: anglų kalbos įtaka trijų dvikalbių estų vaikų gimtajai kalbai - Torn, Reeli (Kalbotyra, 2003)
Straipsnyje apžvelgiami kai kurie atlikto tyrimo rezultatai, kurie buvo gauti stebint, kokią įtaką anglų kalba turi trijų dvikalbių estų vaikų gimtajai kalbai jiems gyvenant Didžiojoje Britanijoje. Šiame darbe yra nagrinėjama tik papildinio linksnio raiška. Surinkti duomenys rodo, kad tiesioginis papildinys šių vaikų kalboje žymiai dažniau buvo reiškiamas partityvo linksniu, nežiūrint į tai, kad estų kalboje egzistuoja trys alternatyvos: partityvas, genityvas ir nominatyvas.