Dėl mokslinio stiliaus problemos - Petravičius, L. (Kalbotyra, 1978)
Straipsnyje nagrinėjami mokslinio stiliaus apibrėžimo ir jo atribojimo nuo kitų funkcinių stilių klausimai. Iškeliama mokslinio stiliaus istorinio tyrimo reikšmė ir kiekybinės analizės svarba.