Įvairių tipų (idiomatinių ir neidiomatinių) veiksmažodinių frazeologinių vienetų sinonimikos pobūdis dabartinėje anglų kalboje - Каменецкайте, Н. (Kalbotyra, 1962)
Straipsnyje motyvuojamas veiksmažodinių frazeologinių vienetų dalijimas į du tipus (idiomatinius ir neidiomatinius), parodoma, kad sinonimais gali būti idiomatiniai arba neidiomatiniai frazeologiniai junginiai, o taip pat ir junginiai, vienas kurių yra idiomatinis, o kitas – neidiomatinis. Straipsnyje nagrinėjama paskutinioji leksinės sinonimikos rūšis.