Dabartinės anglų kalbos neigiamų sintaksemų pronominaliniai variantai - Asonkova, Marina A. (Kalbotyra, 1995)
Straipsnyje analizuojama dabartinės anglų kalbos neigiamųjų įvardžių sintaksinė semantika pagal M. M. Muchino pateiktą metodiką. Neiginio sintaksiniai-semantiniai bruožai turi specialių distribucinių charakteristikų.