Veiksmažodžių sudarymas su dažnai vartojamu antruoju komponentu - Levitienė, L. (Kalbotyra, 1979)
Straipsnyje nagrinėjami sudurtiniai veiksmažodžiai su prefiksais ir pusiau prefiksais. Semantiniu požiūriu jie įdomūs tuo, kad išreiškia veiksmo eigą. Šie darybos tipai labai paplitę dabartinėje kalboje.