Tikslą reiškiančios konstrukcijos “à + inf” ypatumai - Тейберене, Н. (Kalbotyra, 1975)
Straipsnyje nustatomi ir analizuojami konstrukcijos “à + inf” 4 struktūriniai tipai, jų funkcinės ypatybės, nagrinėjamos bendraties sintaksinės funkcijos, prielinksnio à ryšys su kitais konstrukcijos elementais, valdančiojo veiksmažodžio semantika ir kitokie ypatumai.