Nous ir vous senosios prancūzų kalbos veiksmažodinėje sintagmoje - Голубенко, И. (Kalbotyra, 1972)
Pirmosios veiksmažodinės sintagmos (S) + V + (O) dalies analizėje nagrinėjami atvejai, kai veiksnys išreikštas asmeniniais įvardžiais nous arba vous. Stebint veiksmažodinę sintagmą X-XIII amžiuose, matyti, kad I ir II daugiskaitos asmens įvardžių vartojimas dažnėja. Be ritmo reikalavimų, tai paaiškinama dar ir tuo, kad nous ir vous tampa tokiu pat veiksmažodinės sintagmos determinavimo instrumentu, kokiu tapo je, tu, il ir kokiu tapo, anksčiau jų, artikelis le daiktavardinėje sintagmoje.