Asmens kategorijos klausimu (remiantis senosios ir bažnytinės slavų kalbų rašytiniais paminklais) - Кедайтене, Е. И. (Kalbotyra, 1963)
Straipsnyje nagrinėjamas kilmininko linksnio formos, išreiškiančios galininko linksnį, ir galininko linksnio formos, sutampančios su vardininku, vartojimas.