Zur Verwendung qantitativer Verfahren bei der Objektivierung der stilistischen Analyse - Petravičius, Leonas (Kalbotyra, 1997)
Straipsnyje nagrinėjamas empirinių skaičiavimų ir matematinių statistinių metodų taikymas įvairiems stiliaus parametrams tirti. Kiekybinė analizė ypač taikytina funkcinių stilių tyrimams. Aptariami statistinių metodų privalumai ir trūkumai.