Le langage des Médias - Liberienė, Snieguolė Marija (Kalbotyra, 1999)
Straipsnyje analizuojami lingvistiniai elementai, būdingi žiniasklaidai - veiksmažodžių laikai, kitos sintaksinės ir semantinės priemonės - ir bandoma nustatyti, kuo jų vartojimas skiriasi nuo kitų tekstų tipų.