Apie dalyvinį priedėlį ankstyvajame dabartinės vokiečių aukštaičių kalbos periode - Batarūnienė, Genovaitė (Kalbotyra, 1989)
Šiame straipsnyje nagrinėjamas dalyvinio priedėlio pažymimasis žodis, dalyvio bei dalyvinės konstrukcijos semantika bei šių dalyvinių konstrukcijų pozicija pažymimojo žodžio atžvilgiu.