О чередовании предлогов при глаголах commencer и continuer в конструкции с инфинитивом в современном французском языке - Яскунайте, Р. (Kalbotyra, 1970)
Straipsnyje nagrinėjamas konstrukcijų commencer a+infinityvas – commencer de + infinityvas ir continuer à + infinityvas – continuer de + infinityvas lygiagretus vartojimo klausimas. Būdamos visiškai tapatingos leksiniu-semantiniu požiūriu, šios konstrukcijos gali būti priešpastatomos gramatinėje plotmėje, ryšium su jų skirtingais veikslo niuansais.