SSRS NKGB–MGB struktūra - Kokurinas, Aleksandras (Genocidas ir rezistencija, 1997)
Šiame straipsnyje pristatoma sovietinių repersinių struktūrų raida: kiek skyriai buvo ir kaip jie keistė stalinistiu laikotarpiu.
Keywords: Sovietų Sąjunga; KGB struktūra