Generolo Jono Žemaičio vaidmuo partizaniniame kare - Žemaitienė, Nijolė (Genocidas ir rezistencija, 1998)
Šiame straipsnyje pristatoma partizanų vado Jono Žemaičio biografija, jo vaidmuo ir svarba partizaniniame judėjme.
Keywords: ginkluotas pasipriešinimas; partizanai; Jonas Žemaitis; partizanų vadai