Lietuvių policijos batalionai Pskovo srityje ir Kurše: 13-asis ir 10(256)-asis batalionai (1942–1945) - Bubnys, Arūnas (Genocidas ir rezistencija, 2001)
Šiame straipsnyje siekiama atkurti dviejų lietuvių policijos batalionų – 13-ojo ir 10(256)-ojo istoriją ir jų veikla Pskovo srityje ir Kurše, kaip jie buvo suformuoti, kokios jiems skiriamos užduotys.
Keywords: vokiečių okupacija; holokaustas; policijos batalionai; Antrasis pasaulinis karas