Genocidas ir rezistencija Nr. 15(1) - Starkauskas, Juozas; Streikus, Arūnas; Venclauskas, Linas; Brandišauskas, Valentinas; Banionis, Juozas; Anušauskas, Arvydas; Čekutis, Ričardas; Zizas, Rimantas (Genocidas ir rezistencija, 2004)
Pilnas leidinys (nuskenuota popierinė versija)