LSSR MGB agentų smogikų teisinio įvertinimo problematika Lietuvoje - Samulevičius, Saulius (Genocidas ir rezistencija, 2004)
Šiame straipsnyje kalbama apie koordinuotas įvairų institucijų pastangas tirti agentų smogikų bylas, su kokiais sunkumais susiduriama ir kaip įgyvendinamas teisingumas.
Keywords: represinės struktūros; agentai; represijos; teisė