Kauno ir Vilniaus getų žydų policija (1941–1944 m.) - Bubnys, Arūnas (Genocidas ir rezistencija, 2005)
Straipsnio tikslas – išnagrinėti Kauno ir Vilniaus getų žydų policijos istoriją, parodyti jos vaidmenį ir funkcijas getų administraciniame aparate, atskleisti Kauno ir Vilniaus getų policijos padalinių veiklos panašumus ir skirtumus.
Keywords: vokiečių okupacija; holokaustas; getas; Vilnius; Kaunas